Over Frank Breukelman

Van taal naar tekst

Publiciteitscoach, journalist, (SEO)-tekstschrijver, content marketeer en columnist: Frank Breukelman is van alle markten thuis. Een krankzinnige fascinatie voor taal en tekst kenmerkt de communicatie-expert uit Zwolle.

Als afgestudeerd communicatie- en informatiewetenschapper, met Journalistiek als afstudeerrichting, is Frank gespecialiseerd in de kracht van het narratief.  Of het nu gaat om nieuws, opinie of commerciële copywriting: de verhalende elementen zorgen ervoor dat zijn content gelezen wordt.

Publiciteitscoach: jouw bedrijf in het nieuws

Wil jij met je bedrijf in het nieuws komen? Geloof jij in de kracht van de media en vind je geld verspillen aan niet-converterende advertenties ook zo zonde? Dan is het hoog tijd voor gratis publiciteit! Met een goed persbericht sta je misschien morgen al in de krant!

Journalist: dieper in op de actualiteit

Als journalist maakt Frank Breukelman journalistieke achtergrondverhalen, reportages en uitlegartikelen over datgene wat de samenleving bezighoudt.  De doelstelling: duiding geven aan het nieuws.

Columnist: opinie die prikkelt

Ook is er ruimte voor een meer subjectieve vorm van duiding van het nieuws, in de vorm van scherpe columns over de actualiteit.

Tekstschrijver: copy met het koppie

Verder is Frank Breukelman copywriter in de breedste zin van het woord. Met zijn ervaring als content marketeer weet hij wat een goede SEO-tekst nodig heeft. Van nieuwsbriefteksten tot geoptimaliseerde landingspagina’s.

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een mogelijke samenwerking? Twijfel niet en neem gerust contact op!